+
<>

Gycklargruppen Mareld presenterar här sig själva!


Hej!

Det är vi som är Gycklargruppen Mareld. Vi tänkte berätta lite om oss själva, vi har ju träffat er här i ganska många år nu.

Åtta faktiskt!


 Vi är en jonglerande gycklargrupp. Det finns ju ganska många gycklargrupper, som gör olika föreställningar och är bra på olika saker. Vi gör jongleringsföreställningar och är bra på olika sorters jonglering. Vi är ganska roliga också. Tycker vi. Vi vill göra föreställningar för alla. Hur ser då en lyckad föreställning ut?  Barnen tjuter av skratt. Tonåringarna tycker vi är feta. Mammorna undrar om det vi gör inte bryter mot fysikens lagar. Papporna undrar i smyg om Edvin är singel. Mormor tjuter av skratt hon också. Och rodnar lite.

Vi bildades 2006 i Dalarna, och består idag av Leonora ”Leo” Halvars, Erik Hedgren, Svart Adam Solander, Edvin Wedin och Tommy Vågbratt.
 I början spelade vi mest eldföreställningar – det är därifrån elden i vårt namn kommer – men på senare år har vi istället satsat på att försöka leverera landets trevligaste och färggladaste gycklarföreställningar, under vår paroll ”Lite mindre, lite mysigare”.