+
<>

Tack för i år! 5100 bilder…

Categories: Uncategorized

Har ni haft kul i helgen?

Det har jag!


Jag vill först rikta ett stort tack till alla som medverkat under Gästabudet 2017!

Alla artister, besökare och inte minst alla volontärer som gör allt detta möjligt.  Utan er hade det inte varit så kul och möjligt att fota så mycket som jag gjort under en annars ”helt vanlig” helg i slutet av augusti…

I år har det återigen varit mycket kul att fotografera och dokumentera det som hänt under helgen! De bilder som finns ute nu på hemsidan är temporära och kommer så snart som möjligt att ersättas med färdigredigerade versioner, med samma upplägg som förra året.

För att att ni ska få en liten hint av hur mycket jag fotat på Gästabudet i år å har jag tagit ca 5100 RAW – filer, alltså ungefär 88GB att gå igenom. Många klick blev det under en dag (jag har träningsvärk i avtryckarfingret och ont i armbågen…). Men mesta jobbet kommer nu vid utsållningen och konvertering till JPG-filer av dessa för att kunna lägga ut på hemsidorna. Jag har, i detta nu, gått igenom någonstans kring 350 st…

5100 kan låta alldeles för många, men av dessa  kanske det är 1 av 10 som är värda att sparas… Men för att vara säker att få till bra bilder fotar jag hellre för mycket än för lite (fördelen med digitalkamera). 

Mycket jobb, men jag gör det gärna! Det är så härligt att jobba med alla dessa människor (och djur) under de här tre dagarna! Hoppas ni gillar de bilder som senare kommer att läggas ut snart!

Mvh /Martin Wallberg

 

 

Author: Martin Wallberg