+
<>

Bågskyttetävling Söderköpings gästabud 1/9-18

Det kommer anordnas en bågskytte tävling i Brunnsparken så välkommen att delta. Tävlingen riktar sig till långbågsskyttar med träbågar samt träpilar med selfnock/tränock (ingen plastnock alltså).

En blygsam startavgift på 50kr kommer att tas ut varav 10 kr kommer att gå till vinnaren (kom gärna med en lös guldpeng). Så desto fler vi är desto större vinstsumma 😉

Ett vandringspris kommer även att delas ut till vinnaren. Detta är ett pris som senats delades ut på ett arrangemang som hette Skjut och njut men som legat i dvala sedan 2014.

Vandringspriset startade 2000 och har haft 4 olika vinnare. Innehavare sedan 2014 är Weiland och han kommer ombesörja att priset kommer att finnas på plats i Söderköping till lördagens tävling.

Tävlingen kommer skjutas på blandade typer av mål och ett försök att utmana skytten till att prestera sitt absoluta bästa kommer att erbjudas.

Tävlingen kommer att börja kl. 11:00 på lördagen och man kan anmäla sig från kl. 10:00 på plats alternativt söka upp mig någonstans i tältlägret under fredag kväll.

Tävlingsarrangör: Ringens Hus / kontaktperson Grim (Fredrik Roos) 073 504 4065