+

Bli en av våra duktiga och viktiga Volontärer!


Säljare sökes

Vi söker dig som vill sälja Gästabudets annonser och aktivitetspaket till våra samarbetspartners.


Vill du hjälpa till med gästabudet?

Vilka är de viktigaste grundstenarna för att bygga upp ett så stort event som Gästabudet år efter år? Jo, alla volontärer! Utan dem – inget Gästabud! Volontärerna är ett hundratal entusiaster i alla åldrar som utför de mest varierande uppgifter.

Uppdragen är så många att vi bara kan ge några exempel: Lagar mat till alla artister och alla som arbetar under Gästabudet, placerar ut och tänder alla facklor, eldkorgar och tjärstockar (om och om igen), bygger upp arenan i Brunnsparken, sköter transporter, sätter upp tält, syr och sätter upp vimplar, tillverkar rekvisita och ser till att kommer ut på plats, delar ut marknadsföringsmaterial, håller i gång intresset på facebook samt planerar och genomför bågskyttetävlingar så framgångsrikt att det blivit en av de största i Sverige. Sedan måste det förstås städas både under och efter Gästabudet som besöks av cirka 15 000 personer.

Ja, ni förstår att volontärerna behövs! Det anordnas särskilda volontärträffar och gruppledarna träffas i planeringsmöten varje månad. Vill du jobba med oss redan under detta Gästabud? Hör av dig till Korp  info@gastabud.se, tel 0121-142 54, växelval 3.

Som volontär blir du medlem i ett glatt gäng som jobbar hårt men som också har väldigt roligt tillsammans! Vi erbjuder ingen lön (förutom provision till säljarna), däremot frukost, lunch och middag under gästabudet beroende på hur du jobbar. Du som hjälper till får också frikort till tornerspel och andra program efter mån av plats.

 Intresseanmälan – bli volontär/säljare

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information!


Sälj biljetter till TORNERSPEL, ELDSHOW m.m till SÖDERKÖPINGS GÄSTABUD!

Nu erbjuder vi på SÖDERKÖPINGS GÄSTABUD skolklasserna i SÖDERKÖPING att sälja biljetter till TORNERSPEL, ELDSHOW m.m till SÖDERKÖPINGS Största Evenemang!

Söderköpings Gästabud 2017 äger rum den 25-27 augusti. Skolklasserna säljer förköpsbiljetter till sina vänner och bekanta. De erhåller 25% per såld biljett! Det blir snabbt stora pengar! Den Bäst säljande skolklassen får biljetter till Söndagens (27/8) Tornerspel!

Klicka på Bilden ovan så hittar ni mer information!